У Борсуківській громаді відбулась презентація архітектурних рішень по реконструкції відпочинкового табору «Лісова казка»

Відбулась презентація архітектурних рішень по реконструкції відпочинкового табору «Лісова казка», який знаходиться на території Борсуківської громади. Саме цей проект громада обрала, як дуже важливий напрям своєї роботи по створенню робочих місць через розвиток відпочинкового туризму і готується до залучення коштів на фінансування з різних джерел – як власних, так і коштів інвесторів та держбюджету.

З цього приводу відбулась зустріч, в якій взяли активну участь голова Борусівської ОТГ, заступник голови громади, директор Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО,  спеціаліст з маркетингу, представник Тернопільського Центрв розвитку місцевого самоврядування та експерти архітектурного бюро «Проект Груп».

Правильно оцінивши власні активи та природно-кліматичні передумови вся команда ОТГ активно працює та розробляє нову концепцію роботи такого закладу та готується до презентації своїх напрацювань громадськості та потенційним інвесторам.

-Щиро вітаємо голову громади та бажаємо успіхів в таких важливих починаннях. Команда АРР в Тернопільській області активно супроводжує даний проект та надає експертну підтримку в реалізації даного задуму і сприятиме залученню інвестиційних коштів для успішної реалізації такого важливого для території проекту, додає Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО.

Фото з допису

ТернопільщинареконструкціяТеренБорсуківська громадаАгенція регіонального розвиткутабір "Лісова казка"