У ДТП на Тернопільщині загинув пасажир

Загиблий перебував у салоні авто Daewoo Nexia, яким керував його син

Про смерть 52-річного чоловіка на спецлінію поліції повідомили лікарі бригади екстреної медичної допомоги. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Кременецького райвідділу поліції. У ході перевірки стало відомо, що чоловік за кілька годин до смерті потрапив у ДТП, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Загиблий перебував у салоні авто Daewoo Nexia, яким керував його син. Рухаючись польовою дорогою, родич не впорався з керуванням і транспорт перекинувся. Ні поліцію, ні швидку вони не викликали, – йдеться в повідомленні.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили місцеперебування кермувальника. Його затримали за підозрою у тому, що керував автівкою у стані алкогольного сп'яніння.

Ще одна ДТП трапилася в селі Підгородне 20 червня, близько 14:00. За попередньою інформацією, водій Volvo S80 не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та збив 23-річну перехожу. Потерпілу з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці виявили 1,58% проміле алкоголю в крові у водія автомобіля.

Обох кермувальників, причетних до аварій, слідчі поліції затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За двома фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили провадження відповідно до статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: 16-річний велосипедист потрапив під колеса авто в Тернополі

Фото поліції Тернопільської області

ДТПсмертьалкоголь