У громаді біля Тернополя поховали 29-річного Героя Віталія Сегіна (фото)

Віталій Сегін з позивним «Тихий» загинув у Сумській області 19 вересня, обороняючи Україну. Вічна пам’ять!

29-річного захисника Віталія Сегіна поховали у селі Велика Лука Великоберезовицької громади на Тернопільщині 25 вересня. Про це повідомили у пресслужбі громади.

Полеглий воїн був командиром десантно-штурмового відділення 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 19 вересня у Сумській області обороняючи територіальну цілісність та незалежність української держави. В останню путь провести Героя прийшли його рідні, близькі, друзі, колеги, однокласники, односельці, бойові побратими.

Віталій Сегін з позивним «Тихий» народився 6 лютого 1995 року, навчався у Великолуцькій та Мишковицькій школах, після чого вступив у Підгаєцький коледж й здобув фах повара. 19 березня 2023 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Був молодшим сержантом, командиром десантно-штурмового відділення. 

Чин похорону Героя розпочався у храмі святого Архистратига Михаїла села Велика Лука. Звідти траурний кортеж відправився на кладовище, де поховали українського захисника. Під час похорону матері бійця вручили державний прапор, прапор бригади та нагороди, які Віталій здобув у боях за Батьківщину. У Героя залишилися батьки і сестра. 

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Віталія Сегіна з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото пресслужби Великоберезовицької громади

 

геройпохорон