У громаді під Тернополем попрощалися з 46-річним захисником Романом Пашком (фото)

Воїн загинув 28 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку

Великоберезовицька громада попрощалася з 46-річним військовослужбовцем Романом Пашком. Про це повідомили у пресслужбі громади. 

Воїн народився 16 серпня 1978 року, проживав у селі Петриків Великоберезовицької громади. Був стрільцем піхотного відділення піхотного взводу піхотної роти 4-го окремого стрілецького батальйону. Загинув 28 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Односельці провели Романа рідним селом востаннє… Сьогодні плакало небо, уся громада у скорботі. Сестра втратила брата, племінник – дядька. А наша громада втратила ще одного Героя, ще одного вірного патріота та найкращого сина України, – написали на сторінці Великоберезовицької громади.

Жителі села Петриків зустріли траурний кортеж з тілом загиблого захисника та провели в останню путь на кладовище, де Героя. Попрощатися з Романом Пашком прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, бойові побратими, сусіди, представники влади та духовенства.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять та шана Герою.

Фото пресслужби Великоберезовицької громади 

геройсмертьВійна