У лікарні помер потерпілий у ДТП на Тролейбусній у Тернополі

Це вже друге життя, яке забрала резонансна аварія

Помер один з потерпілих в аварії на Тролейбусній у Тернополі. Про це повідомили на сторінці Тернопільського академічного ліцею «Українська гімназія» ім. І.Франка, випускником якого був хлопець.

Смерть забрала  випускника 2024 року випуску, Дмитра, колишнього учня 11-Б класу, який після важких травм, отриманих внаслідок ДТП, яка сталася 30 червня в місті Тернополі,  відійшов у засвіти. Ще одна смерть пекучим болем озивається в  серці педагогів, учнів, усіх, хто в молитві складав руки, аби сталося диво. Але Дмитро пішов услід за Настею у Царство вічного спокою. Сумно, гірко,  й слова ніяк не можуть передати того болю, що кипить в душі кожного, адже так швидко обірвалася нитка життя Дмитра, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, смертельна аварія трапилася на «Дружбі», на перехресті вулиць Тролейбусна та Бережанська, 30 червня. Водій автомобіля Mersedes не впорався з керуванням та врізався в дерево. У результаті аварії на місці події загинула 16-річна школярка. Чотирьох її друзів у важкому стані доставили у місцеві лікарні. Їм від 16 до 20 років.

На місці ДТП можна побачити пошкоджене дерево, в яке врізалося авто. А також туди приносять квіти та лампадку в пам'ять про загиблу Анастасію. 

Читайте також: У патрульній поліції спростували, що їхня бригада переслідувала авто, яке потрапило у резонансну ДТП у Тернополі

Фото ДСНС

ДТПсмерть