Ростислав Фук

«Немає слів, щоб висловити тугу і біль»: у тернопільській гімназії сумують за ученицею, яка загинула у ДТП

На місце, де загинула 16-річна Анастасія, приносять квіти. Світла і вічна пам'ять

Співчуття з приводу загибелі в ДТП 10-класниці опублікували на фейсбук-сторінці Тернопільського академічного ліцею «Українська гімназія».

Сумна звістка сколихнула серця ліцейної спільноти, пекучим болем відгукнулася в серцях однокласників, учителів. Небесне царство прийняло до себе юного ангела. Колектив учителів та учнів ліцею глибоко сумує з приводу трагічної смерті нашої учениці та висловлює щирі співчуття батькам, родині та близьким. Немає слів, щоб висловити тугу, біль та скорботу. Діти не вмирають - вони стають янголами та дивляться на нас з небес! Світла пам'ять Тобі, Насте ! Із засвітів тепер Ти будеш разом із нами, - йдеться в дописі.

Нагадаємо, аварія сталася на перехресті вулиць Тролейбусна - Бережанська в Тернополі ввечері 30 червня.

Попередньо поліцейські встановили, що 20-річний тернополянин не впорався з керуванням автомобіля Mercedes-Benz, зніс металеву огорожу та в’їхав у дерево.

У результаті ДТП загинула 16-річна пасажирка. Ще четверо людей, віком від 16 до 20 років, з травмами різного ступеня тяжкості доставлено до лікарні. Автомобіль зазнав сильних механічних ушкоджень.

На місці ДТП можна побачити пошкоджене дерево, в яке врізалося авто. А також туди принесли квіти та лампадку в пам'ять про загиблу Анастасію. Поховали дівчину 2 липня. Співчуття рідним, друзям та однокласникам. Світла і вічна пам'ять. 

Фото Терену та ДСНС Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео