У Підволочиську для учнів проведуть фізкультурно-оздоровчі заходи

Фізкультурно-оздоровчі заходи «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» 21 березня 2019 року завітають у місто Підволочиськ.

У спортивних естафетах візьмуть участь учні п’ятих-шостих класів. Вони випробують свої сили у бігу «Змійкою», естафетах «Баскетбол», «Боулінг», «Спритні та швидкі» та «Човниковий біг».

У змаганнях серед дорослих візьмуть участь три чоловіки та одна жінка віком від 18 років і старші. Вони змагатимуться у дартсі, поштовху гирі однією рукою, армрестлінгу, згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи.

Команди, які у підсумку всіх видів посядуть І-ІІІ місця, будуть нагороджені грамотами, а учасники команд – медалями, сувенірною та нагородною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Учасники, які займуть І-ІІІ місця у таких видах, як дартс, гиря, армрестлінг, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, отримають медалі, грамоти та нагородна атрибутика, повідомили на сайті Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту

ТернопільщиназмаганняТеренфізкультурно-оздоровчі заходи