У потягах тернополяни матимуть вишиванки?

Два контракти на закупівлю 200 вишиванок та 200 лляних рушників на загальну суму 1,53 млн грн підписала філія «Центр сервісного забезпечення» УЗ.  Цей договір перший державний контракт у компанії. Тож тернополяни, які скаржаться на якість послуг, матимуть ще один бонус для зменшення стресу від проблем, які виникають під час подорожей потягами.

УЗ відхилила втричі дешевшу пропозицію конкурента – ТОВ «Торговий Дім Еней», через те, що останній не завірив скан-копію статуту в складі пропозиції та не надав документи про попередній досвід виконання контрактів, інформує zbk.org.ua. Вартість однієї вишиванки становить 4 100 грн, в той час як по торішній закупівлі вартість не перевищувала 3 700 грн.

сорочка-710x446

У другому тендері на закупівлю рушників лляних з вишивкою ручної роботи за результатами торгів було визначено переможця ТОВ «ТК-Домашній Текстиль» з найнижчою ціною 711 тис. грн за 200 рушників. Тобто один рушник коштує 3,6 тис. грн. При тому на популярному інтернет-сайті вишивки найдорожчий рушник ручної роботи коштує 1 200 грн.

Фото zbk.org.ua

ТернопільТеренвишиванкиУкрзалізницятендерзакупівля