У селі під Тернополем раптом залунала німецька мова

Вчителі німецької мови у школі в Мишковичах взяли участь у тренінгу.

Завідувач кафедри німецької філології та методики викладання німецької мови Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, доцент Іван Ярославович Яцюк провів в Мишковицькій ЗОШ навчально-методичний тренінг «Мультимедійні електронні засоби та інструменти навчання німецької мови» для учителів шкіл Тернопільського району.

Про це повідомляється на сайті університету.

Вступне слово методиста Пукач Марії Андріївни

У тренінгу взяли участь 12 вчителів німецької мови Тернопільського району, які з цікавістю та ентузіазмом опрацьовували матеріали навчальних станцій, керуючись інструкціями, розробленими Ґьоте-Інститутом та доповненими і уточненими доцентом кафедри німецької філології та методики викладання німецької мови ТНПУ ім.В.Гнатюка Маєвською Л.І.

Німецька ретельність - все уточнюється до останньої деталі

Крім того, учасники ознайомилися із можливостями використання мережі інтернет для урізноманітнення форм і методів роботи на уроках німецької мови, з мультимедійними навчальними матеріалами, квестами, навчальними мобільними додатками, електронними навчальними програмами тощо. У завершальній частині тренінгу була висловлена взаємна готовність до продовження співробітництва і розширення його спектру, зокрема спільної розробки навчально-методичних матеріалів.

Логічним продовження семінару стала профорієнтаційна зустріч з учнями 9-11 класів школи.

Фото – ТНПУ

ТернопільщинасемінарТеренТНПУМишковичінімецька моваІван Яцюк