У школі на Тернопільщині уже смакують стравами від кулінарного експерта Євгена Клопотенка

Після реконструкції харчоблоку їдальні у Новосільській школі на Тернопільщині заодно повністю змінили меню. Страви для учнів готують за рецептами від кулінарного експерта Євгена Клопотенка.

– Із цим нововведенням змінилося також бажання наших учнів до смачних корисних щоденних сніданків, – пишуть у групі школи. – Смакують нам страви за меню Клопотенка, а також тому, що вони з душею приготовані нашими працівниками їдальні. 

155577035_1083767262049208_3426086495136767381_o

Нагадаємо, що кулінарний експерт Євген Клопотенко представив Держпродспоживслужбі оновлене шкільне меню, яке розраховане на чотири тижні і відповідає новим стандартам дитячого харчування. Воно містить рецепти, які скомбіновані в повноцінні прийоми їжі.

Фото з допису

дітиТернопільщинаТеренхарчуванняЄвген Клопотенкошкола меню