У Шумську пошкоджено дорогу, частина міста може залишитися без води (фотофакт)

Великогабаритний транспорт, який рухається через центр міста, на вулиці Шумська видавив яму. Містяни на деякий час можуть залишитися без води, адже пошкоджена й труба водопостачання. Міський голова Володимир Плетюк закликає водіїв зважати на знаки обмеження для вантажівок та обіцяє, що спільно з поліцією встановлять винних у згаданій ситуації.

– Розумію, що свідомо підштовхую до всіляких коментарів, але це вже наболіло. Багато людей скаржаться на стан доріг, враховуючи й у Шумську. Ось приклад на перехресті вул. І. Франка і Л.Українки, є знак обмеження ваги і яма продавлена на переході. У результаті зруйнована не лише дорога, але й пошкоджено трубу водопостачання. Минулого року домовлялися з власниками будмагазинів, щоб робили склади на околицях в промисловій зоні, щоб не було таких випадків. Є знаки обмеження, є поліція, та, врешті-решт, повинна бути свідомість, – повідомляє Володимир Плетюк.

Міський голова також наголошує, що дорогу збудовано відповідно до норм,  технагляд за роботою здійснювали спеціалісти. А от 40-тонників на дорогах в центрі не повинно бути.

– Звичайно будемо шукати винних і карати. Вже дано відповідні вказівки, але давайте поважати ще й один одного. Вирішуємо питання ремонту водопроводу. Можливе відключення водопостачання в центрі міста, – інформує Володимир Плетюк.

Фото Володимира Плетюка

ФотофактТернопільщинавантажівкипорушенняТеренШумськремонт дорогиобмеженняводопровід