У Тернопільській патрульній поліції – поповнення (фото, відео)

Урочисту присягу 22 грудня склали ще 49 нових працівників Тернопільської патрульної поліції. Їх поблагословили священослужителі Архикатедри, а також привітало керівництво поліції.

- Вітаю вас із досягненням поставленої мети, - зазначив головний поліцейський області Олександр Богомол. – Тепер потрібно бути готовими, що порядні люди хвалитимуть роботу патрульних, а злочинці перешкоджатимуть виконанню обов’язків. Для вас важливо – не зламатися. Проект поліції є вдалим. Тож натхнення усім вам.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ST0FzTeqrTo[/embed]

Вітали нових патрульних близькі та рідні. Вони згадували, як підтримували кандидатів у поліцію під час конкурсного відбору.

- Мої батьки позитивно сприйняли рішення піти у патрульну поліцію, підбадьорували мене під час відбору, - згадує патрульний Павло Пелешок. – Це моя давня мрія, ще із часів навчання на юридичному факультеті мав такі плани. Завжди хотів брати участь у розбудові європейської держави. І робота патрульним - чудовий шанс для цього.

Серед нових працівників були і дівчата, які вирішили робити державу кращою.

- Ми пройшли усі етапи відбору, проявляючи витримку і цілеспрямованість, - згадує патрульний Наталія Сум. – Це були і екзамени, і відтворення сценаріїв проблемних ситуацій, і перевірка фізичних даних. Але натхнення надало бажання брати участь у процесі реформації держави, у майбутньому якої я особисто не розчарувалась.

13

12

11

10h

8h

5g

4п

3п

2п

1п

Фото, відео автора

ВідеоФотоТернопільТеренпатрульні поліцейськіпредставленняурочисте складання присяги