У Тернополі між собою змагалися ветерани (фото)

25 листопада у спортивному залі Палацу спорту «Текстильник» відбувся відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів, адже сюди, до Тернополя, завітали команди з усієї області, щоб визначити рівень фізичної та технічної підготовки та позмагатись між собою.

У турнірі взяли участь дві команди з міста Бережани – «Бережани» та «Любисток», команди Гусятинського, Чортківського, та Теребовлянського районів,– учасники  віком від 35 років і старші.

Із самого ранку аж до полудня на спортивному майданчику тривали справжні спортивні поєдинки, адже кожен захищав честь свого району.

Турнір зібрав багато болільників, які з ентузіазмом підтримували свої команди, а ті відповідали гарною згуртованою грою.

У фінал вийшли спортивні колективи «Бережани» з міста Бережани та «Сапсан» з Чорткова. Після напруженої фінальної зустрічі, у якій команди «йшли нога у ногу», перемогу все ж виборола команда «Бережани» та стала переможцем турніру, друге місце відповідно виборола команда «Сапсан», а третє місце завоювала команда Гусятинського району. Четверте місце посіла команда «Любитель» з Бережан.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Переможці та призери нагороджені Кубками, медалями та грамотами від організатора турніру – Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», а команди – учасниці отримали грамоти за участь у турнірі.

ФоторепортажТернопільщинаТернопільграволейболТеренучасники