У Тернополі перевіряють заклади громадського харчування
У тернопільських закладах громадського харчування повинні чітко дотримуватись усіх вимог Головного державного санітарного лікаря щодо роботи закладів в умовах карантину. Із цього приводу у місті тривають перевірки. В одному із закладів уже виявили порушення.
Там не було дезінфікуючих засобів, також не проводили температурний скринінг працівникам. Більше того, у залі були відвідувачі, що категорично заборонено.
Перевірку проводили фахівці Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області спільно із представниками Тернопільського відділу поліції ГУНП та Муніципальної інспекції Тернопільської міської ради. Під час цих обстежень провели роз’яснювальну роботу з власниками та працівниками закладів громадського харчування щодо дотримання санітарних та протиепідемічних заходів – роботу літніх терас та маданчиків в умовах карантину.
Фото з відкритих джерел