У Тернополі цього тижня робитимуть те саме, що в 500 містах світу

Центр науки Тернополя запрошує на святкування дня народження «Arduino Day 2018 Ternopil».

Уже 12 травня у Центрі науки в Тернополі відбудуться виставки робіт на базі платформи Arduino, пізнавальні лекції, майстер-класи. Експерти дадуть фахові відповіді на запитання тих, хто лише нещодавно приєднався до спільноти Arduino – апаратної обчислювальної платформи для аматорського конструювання.

Реєстрація учасників відбудеться об 11 годині, після цього – урочисте відкриття події. О 12:30 – лекції, майстер-класи, воркшопи, які завершаться виставкою робіт та проектів на Arduino. Також буде нагороджено учасників.

Аrduino Day відзначають щорічно у майже 500 містах по всьому світі, вже чотирнадцятий рік поспіль. Це дозволяє людям, що цікавляться Arduino, зустрітися, показати свої проекти, виступити із цікавим майстер-класами чи лекціями та поділитися власним досвідом.

Організатори запрошують провести цей день разом  і експертів, і новачків у програмуванні мікрконтроллерів, побудові роботів, інтернет-речей чи елементів “розумного будинку”.

Arduino Day відкритий для всіх охочих відзначити цю подію та приєднатися до світової спільноти Arduino мейкерів, винахідників, роботехніків, інженерів та просто креативних людей.

АнонсТернопільТеренЦентр Науки