В інтернаті поблизу Тернополя шеф-кухарі ресторанів з вихованками готували суші

Майстер-клас з приготування суші провели для вихованок Петриківського дитячого будинку-інтернату 8 червня. Шеф-кухарі одного із закладів Сім’ї ресторанчиків Каштанова разом із дівчатами готували та дегустували смачні страви.

- Це був момент підготовки для дітей до більш самостійного життя. Під час таких заходів дівчата отримують  впевненість у власних силах, - розповідає помічник управляючого Сім'ї ресторанчиків Каштанова, громадська активістка Тетяна Гніздюх. - Діти зарядились позитивними емоціями, отримали задоволення від набутих нових навичок та яскравого спілкування у колі друзів. Наприкінці їм вручили подарунки для подальшого хорошого проведення часу – м’ячі та ігрові набори для бадмінтону. 

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed

Фото з відкритих джерел

 
ТернопільщинасушіТеренмайстер-класПетриківський будинок-інтернат