У ДТП в Італії загинув заробітчанин з Тернопільщини

64-річний Мирок Вовк з Тернопільщини трагічно загинув в Італії. Чоловік потрапив у ДТП в Санта-Кроче-ді-Боретто (провінція Реджо Емілія) 14 грудня. Про це повідомляє у Facebook громадська організація «Книга пам’яті померлих українців за кордоном».

- Земляк - водій великого вантажного авто, загинув, намагаючись уникнути зіткнення з легківкою, яка не дала йому дорогу. Просимо щирої молитви за вічний спокій Мирона. Вічна, світла пам’ять, - йдеться у повідомленні. 

Вантажівка, якою керував Мирон Вовк, вилетіла з дороги та перекинулася, повідомляють у італійській пресі. 

Чоловік проживав у районі Салерно, працював у компанії у місті В’ядана, що в регіоні Ломбардія. Щоб витягнути його тіло з кабіни великовагового автомобіля, залучали рятувальників. Мирона Вовка у важкому стані забрали до лікарні, однак вранці наступного дня він помер. 

53-річний водій легківки також потрапив до лікарні з легкими травмами, ймовірно, щодо нього порушать провадження за вбивство на дорозі. 

Pasted into

Як повідомляв раніше «Терен», 9 грудня в італійській лікарні помер житель Тернопільщини 53-річний Ярослав Барановський. ГО «Книга пам’яті померлих українців за кордоном» розшукувала родичів чоловіка і за кілька днів з’ясувалося, що чоловік із села Городниця Чортківського району. 

Нагадаємо, нещодавно у Польщі помер заробітчанин з Тернопільщини Василь Волощук. Родичі чоловіка оголосили збір коштів на перевезення його тіла, на що відгукнулося чимало небайдужих. 

Фото Сorrieredibologna, ГО «Книга пам’яті померлих українців за кордоном»

ДТПТернопільщинавантажівкаІталіяТеренпомерзаробітчанинМирон ВовкРеджо Емілія