В ТНПУ відбувся ярмарок молодіжних громадських організацій (фоторепортаж)

Студенти Тернопільського Вишу сьогодні мали змогу дізнатися про різноманіття громад, в яких можуть реалізуватися.

«Файне місто», всеукраїнська ініціатива «Активна Громада», молодіжне крило Правого сектору «Права молодь», «Національна молодіжна рада України», «Спілка української молоді», організація «Атом» та багато інших спілок були представлені в стінах педагогічного університету.

Молодь залучала студентів до ознайомлення та співпраці у своїх організаціях. Бажаючих учасники спільнот обіцяють навчати та допомагати у реалізації планів та ідей.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» сьогодні представляється у 24-х містах та селах України і охоплює щонайменше 60 тисяч громадян на рік.

Організація «Файне місто» і «Активна Громада» займаються збором підписів про невідворотність покарань порушення законодавства. Ідеєю даної ініціативи є – активізувати громадян, залучити їх до прийняття рішень як на місцевому, так і на національному рівні, залучаємо до участі у впровадженні реформ, - каже голова ГО «Файне місто»Янчинська Юлія.

буклети Активна Громада (Copy)

Відокремлений підрозділ в Тернополі ГС «Національна Молодіжна Рада України» на ярмарку розповідала про життя спілки, з якими організаціями співпрацюють, чим займаються та які мають плани і пріоритети на майбутнє.

Наша громадська спілка об’єднує громадські організації на основі партнерства і підписання різних договорів. Київський офіс надав нам буклети англійською мовою, з якими можна ознайомитись, – каже учасник Тернопільського підрозділу спілки Світлана Фаленда.

буклет англ.мовою (Copy)

cвітлана фаленда (Copy)

Ще один учасник ярмарку спілка «Українська молодь» тернопільського міського осередку займається вихованням молоді в дусі «Бог і Україна», яка спрямована для підвищення культурного розвитку і підтримання традицій тернополян.

спілка укр.молоді (Copy)

спылка укр.молоды2 (Copy)

Ми займаємось з дітками віком від 2-х до 18-ти років, проводимо так звані «сходини», які відбуваються раз в тиждень. Для молоді проводимо різноманітні мандри, табори, інтелектуальні і фізичні змагання, - розповідає голова тернопільської організації «Спілка української молоді» Леся Голик.

Більш детальну інформацію про організацію можна дізнатись на сайті www.cym.org/ua-ternopil або на сторінці у facebook.

Фото автора

ФоторепортажТернопільгромадиТеренТНПУярмарокорганізаціїспільноти