Віртуальну карту своїх подорожей Тернопільщиною створив відомий блогер зі Львова

За словами Ігоря Сальнікова, на карті подано не повний перелік пам'яток. Там позначки тільки тих місць, які мандрівник бачив своїми очима, зафіксував своїм фотоапаратом і які може порекомендувати іншим.

Про це він повідомляє у своєму блозі.

– Так вийшло, що за чотири роки життя у Львові я детальніше за все досліджував не Львівську область, а Тернопільську. За цей час я багато де побував і багато що побачив на Тернопіллі. Настав час якось систематизувати все це і поділитися з вами. І я вирішив зробити карту побачених мною місць, – пише Сальніков.

Він також зазначає, що до кожного виокремленого на карті місця є невеликий опис і одна або кілька фотографій.

– Так що, якщо ви мені довіряєте, сміливо натискайте на карту і вирушайте у віртуальну подорож. Сподіваюся, що ця карта допоможе вам при плануванні подорожей Тернопільщиною, які відбувалися завдяки відділу туризму Тернопільської облдержадміністрації та Асоціації незалежних блогерів України. За що їм окрема велика подяка! – додає мандрівник.

Це не остаточний варіант, список місць на такій карті згодом  доповнюватиметься. А докладні репортажі з мандрівок можна прочитати у блозі фотомандрівника.

Фото з допису

Це цікавоТернопільщинатуризмТеренЛьвівщинавіртуальна картафотомандрівникІгор Сальніков