Водії підвозять тернополян, які не можуть дочекатись громадського транспорту

Тернопільські водії почали допомагати тернополянам, які сьогодні чекають громадський транспорт. Адже на деяких зупинках доводиться стояти більше як півгодини. Транспорт їздить не часто, тролейбуси та маршрутки – переповнені.

- Панове шофери. Хочете підняти настрій собі і оточуючим? Пригальмуйте на одній із зупинок транспорту, опустіть пасажирське скло і промовте фразу : "Чотири людини підкину в Центр (БАМ, Східний...), - пише у Facebook Андрій Костюк. - Щойно спробував. Супер! Статистика така - 90% порожніх машин мандрують Тернополем із пункту А до пункту В. Чотири щасливих людини за 20 хвилин - це того вартує. Спробуйте. Вважаєте ідею правильною - поділіться з друзями

2-jpg

Ускладнюють ситуацію  також вигадки таксистів щодо підняття оплати у зв’язку з погодними умовами. Як відомо, підняття тарифів потрібно узгоджувати. Проте, снігопад 13 листопада таксисти сприйняли як категоричний виняток із правил.

- Таксисти молодці – 70 грн з Центру на «Дружбу». Самі їздіть з такими цінами, а ми пішли пішки, - пише у Facebook тернополянка Iryna Nebesna.

1-jpg

Фото з відкритих джерел

транспортТернопільтернополянидопомогаводіїТерендобро