Як і куди буде рухатися Тернопілля, уже - не таємниця (фото, відео)

Один із найголовніших для Тернопілля документів - Програму соціально-економічного і культурного розвитку області на 2017 рік прийняли обласні депутати.

Зробили вони це на сесії 10 травня, докладно перед цим обговоривши проект і внісши свої пропозиції. А передував цьому звіт обласної держадміністрації про виконання заходів Стратегії розвитку Тернопільщини до 2020 року, точніше – справ, що припали на минулий рік. Доповідала із цього питання керівник обласного департаменту економічного розвитку і торгівлі Галина Воляник.

[embed]https://youtu.be/yFbPrLqnFs8[/embed]

Врешті її звіт обранці краян взяли до відома. А після того більшістю голосів підтримали проект Програми соціально-економічного і культурного розвитку області на 2017 рік, який теж представила Галина Воляник. Цей документ розробили заради створення умов для динамічного, збалансованого розвитку регіону, наголосила вона.

unnamed (18)

Обласні чиновники уточнили: нова Програма спрямована на активізацію економічного розвитку усіх галузей господарського комплексу краю, збільшення їх інвестиційної та інноваційної складової, подальший розвиток малого і середнього бізнесу тощо. Серед пріоритетів і цього року залишаються охорона здоров’я і освіта, а також - ремонт і реконструкція доріг.

unnamed (20)

Про те, що також відбувалося на сесії, читайте ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

 
ВідеоТернопільщинасесіяпрограмаобласна радаСтратегіяТеренпідприємництвоГалина Воляникремонт доріг