Юні тернопільські боксери вибороли два «золота» і «срібло» на Всеукраїнському турнірі

Дві золотих і одну срібну нагороду здобули юні тернопільські боксери у Рівному, на Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті Павла Дмітрієва.

 Такі змагання, присвячені пам’яті тренеру з боксу Павлу Дмитрієву, який працював у Рівному впродовж 39-ти років, відбулись у місцевому будинку культури. Участь у них взяли 86 спортсменів, які представляли Волинську, Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Київську, Харківську, Закарпатську області, Київ, Рівне, а також місто Брест (Республіка Бєларусь).

Золоту медаль здобув на турнірі тернополянин Богдан Пилипів (обласна ШВСМ, тренер Руслан Фірман), який став переможцем у ваговій категорії 64 кг. Ще одне «золото» завоював вихованець відділення боксу КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Данило Горбенко, який переміг у ваговій категорії 60 кг (тренер Роман Діткун).

Друге місце і відповідно, срібну нагороду здобув учень ТОДЮСШ з літніх видів спорту Тарас Кордупель (вагова категорія 49 кг, тренер Руслан Фірман). На фото справа - Богдан Пилипів та Тарас Кордупель, пишуть на сайті Тернопільської обласної державної адміністрації управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської обласної державної адміністрації управління фізичної культури та спорту

ТернопільщиназмаганняТерензолотосрібловсеукраїнський турнірбоксери