За 5 років у Чорткові купили комунальної техніки майже на 12 мільйонів (відео)

Лише протягом останніх п’яти років за кошти платників податків Чортківська міська рада закупила більше 20 одиниць техніки для комунальних підприємств, які щоденно працюють над покращенням благоустрою вже новоствореної Чортківської об’єднаної територіальної громади. Зовсім недавно у помічниках комунальників було декілька стареньких ГАЗонів та ЗІЛів. Втім вже зараз комунальні підприємства, хоч і не повністю, але забезпечені необхідною технікою для оперативної та якісної  роботи. 

– Ми планомірно оновлюємо матеріальну базу всіх наших комунальних підприємств: «Благоустрою», «Паркового культурно-спортивного комплексу», «Ритуальної служби», «Комбінату комунальних підприємств», «Чортківського водоканалу», «Чортків-дім» тощо. Ця техніка суттєво покращує якість та швидкість роботи працівників комунальних підприємств.  Для прикладу, всі ремонтні роботи із водопровідними мережами колектив водоканалу робить власними силами, не витрачаючи кошти на оренду техніки. На досягнутому точно не варто зупинятись. Чортківська громада велика, робота чимало, тож без спеціалізованої техніки зараз нікуди, – прокоментував Володимир Шматько.

У Чортківській міській раді опублікували перелік та вартість всієї комунальної техніки, придбаної протягом п’яти останніх років:

Фото ЧМР

ВідеоТернопільщинаЧортківТеренкомунальні службикомунальна техніка