За минулу добу на Тернопільщині виявили три автомобілі, які перебували в розшуку

Один автомобіль евакуювали на арештмайданчик

Три автомобілі, які перебували в розшуку державною виконавчою службою (ДВС) виявили правоохоронці Тернопільщини за добу 2 лютого. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Першу автівку — Geely, інспектори зупинили за порушення правил дорожнього руху (ПДР) на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Під час перевірки документів патрульні встановили, що транспорт перебуває в розшуку державною виконавчою службою.

Інший автомобіль — Peugeot, охоронці порядку зупинили за порушення ПДР на вулиці Микулинецькій. Перевіривши інформацію згідно з базами даних, встановили, що транспорт також перебуває в розшуку ДВС.

Останню автівку Volkswagen патрульні зупинили на вулиці Підволочиське шосе. Перевіряючи інформацію про водія та транспортний засіб згідно з базами даних виявилося, що і ця автівка також перебуває в розшуку.

Патрульні повідомили про події працівників державної виконавчої служби, двоє водіїв сплатили суму заборгованості на місці та продовжили рух далі. Останній автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

поліціяавтомобілірозшук