Земельна комісія хоче звільнити тернополян із «заручників»

Підняти питання внесення змін до Генплану вкотре планують депутати земельної комісії. Вони підготували звернення до мера щодо необхідності проведення наступного пленарного засідання. Комісія готова до роботи в посиленому режимі, пише у Facebook її голова Андрій Шкула.

- Пленарне засідання сесії «зависло» на питанні внесення змін до Генплану. А разом з ним «висять» майже 300 земельних питань. Ще декілька сотень нових питань чекають розгляду бо ж люди звертаються без зупину. На депутатській земельній комісії одноголосно проголосували ЗА:

  1. Звернення до міського голови щодо необхідності проведення пленарного засідання для розгляду земельних питань. (Як бути з питанням Генплану, який заштопорив все? Варіанти: поставити на голосування, перенести в кінець порядку денного, зняти з розгляду.)
  2. Протокольне доручення відділу земельних ресурсів готувати на наступний тиждень по максимуму нових питань до розгляду. (Ми готові працювати в посиленому режимі бо ще трохи і будемо мати купу неприємностей.)

Позиція комісії і депутатів чітка: громадяни, організації, бізнес та користь міста - пріоритет!

Фото з відкритих джерел

ТернопільзвільненняТеренГенпланземельна комісіязасідання сесії