30 км пішки – неймовірне село на Тернопільщині відрізане від цивілізації

іловиця

Єдине на Тернопільщині село, що увійшло в 10-ку неймовірних сіл України, залишається відрізаним від цивілізації. До Іловиці, що на Шумщині, не їздить громадський транспорт. Як кажуть місцеві мешканці – дороги до села також фактично немає, вона у такому жахливому стані, що підприємці-перевізники не хочуть пускати туди свої автобуси.

«Прошу допомоги серед людей, які не байдужі до нашої сільської біди! Скажіть: де знайти допомогу, куди звертатися, кого просити, щоб до нашого села Іловиця, що на Шумщині, їздила маршрутка? Ми відрізані від району, нікому не потрібні... Вже місяць оббиваємо пороги і все марно. Хотілося б, щоб наша влада йшла пішки 30 км, як наші жителі йдуть щодня до району. Як іти стареньким, чим добиратись до лікарні?» – пише Ростік Левчук.

Люди дуже розраховують на допомогу і на те, що їхнє прохання буде почуте. Адже Іловиця має велику та багату історію, розташоване в одному з найчистіших екологічних місць України. Не дарма його визнали одним із неймовірних і сьогодні воно є претендентом на перемогу у Всеукраїнському конкурсі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео