6 тракторів закупили для автопарку "Агропродсервісу"

Автопарк «Агропродсервісу» лише в лютому поповнився шістьма тракторами МТЗ-1221.

Хоча «Агропродсервіс» у числі кращих в області за рівнем фондооснащеності аграрного виробництва, на одиницю ґрунтообробної техніки у ньому припадає чи не найменше площі ріллі, все таки в компанії постійно поповнюють машинно-тракторний парк. Усе підпорядковано забезпеченню необхідних технологічних операцій в оптимальні строки: вчасно посіяти сільгоспкультури, обробити їх під час вегетаційного розвитку та мінімізувати втрати при збиранні вирощеного врожаю, повідомляє agroprodservice.

Поряд із придбанням потужної ґрунтообробної і збиральної техніки, для проведення специфічних логістичних і технологічних робіт на тих площах, де переважає горбиста місцевість, у лютому закупили шість тракторів марки МТЗ-1221. Три із них будуть направлені у господарство «Агропродсервіс – Ярчівці». На черзі придбання агрегатів для розмільчування грунту, закриття вологи та розкидачів мінеральних і органічних добрив.

За словами заступника директора ПАП «Агропродсервіс» Віталія Чайківського, «наявність лише земельних ресурсів не забезпечить повноцінності та ефективності сільськогосподарського виробництва. Тому проблему оновлення і розвитку матеріально-технічної бази компанії ми відносимо до числа пріоритетних. Укладено партнерську угоду на поставки сільськогосподарської техніки з відомою вітчизняною компанією «Техноторг», яка є найбільшим постачальником тракторів марки МТЗ в Україні».

Вибір читачів за тиждень

Відео