7 аксесуарів, які знадобляться кожному велосипедисту

Новини компаній

Популярність велопрогулянок зростає в Україні у геометричній прогресії. Одних приваблює можливість підтягнути фізичну форму, інші вибирають байки, щоб уникнути пробок дорогою на роботу, треті просто люблять кататися на велосипеді. При цьому важливо розуміти: щоб їзда приносила задоволення і була безпечною, необхідно мати не тільки хороший велосипед, а й додаткові аксесуари. Широкий вибір товарів ви знайдете в інтернет-магазині Велопланета https://veloplaneta.ua/ua, ми ж розповімо, які саме аксесуари — мастхев для кожного байкера.

Корисні товари для велобайкерів

Відразу обмовимося: ми не внесли до списку шолом, веловзуття та костюм, оскільки ці товари є предметами екіпірування і без них виїжджати на дорогу небезпечно. Тут ви знайдете аксесуари, які підвищать комфорт під час їзди на байку:

  1. GPS-трекер – така річ дуже корисна для батьків, які хочуть знати, де знаходиться їхнє чадо, також вона дозволить дізнатися про місце розташування байка у разі його крадіжки.
  2. Велокомп'ютер – за допомогою нього ви зможете отримувати дані про швидкість та довжину маршруту.
  3. Утримувач для склянки – така річ актуальна для велосипедів круїзерів, адже ви зможете пити улюблений напій під час повільної їзди.
  4. Утримувач для телефону – на додаток до велокомп'ютера знадобиться смартфон, а зручний тримач забезпечить надійну фіксацію та можливість залишатися на зв'язку без втрати концентрації та рівноваги.
  5. Гетри та нарукавники – за допомогою таких аксесуарів ви почуватиметеся в теплі, але не втратите мобільність.
  6. Замок – буде прикро виявити, що ваш велосипед вкрали, поки ви відлучилися на кілька хвилин.
  7. Підрамна сумка – вона зручніша за багажник, при цьому в таку сумку поміститься більшість вищеназваних аксесуарів.

Звичайно, наш список можна доповнити іншими корисними речами, серед яких рукавички, аптечка та демісезонний бафф.

Висновок

При виборі додаткових аксесуарів для велопрогулянок важливо враховувати можливості перевезення різних предметів. Також варто звертати увагу на користь використання цих предметів. Радимо вибирати тільки ті речі, які ви використовуватимете у конкретній поїздці. Катайтеся із задоволенням.

Вибір читачів за тиждень

Відео