«Агропродсервіс» допоміг громаді села Вівся фінансово і слушною порадою

Взаємовигідні стосунки між корпорацією і громадою села Вівся Козівського району мають свою давню традицію. Керівник філії «Вівся» Григорій Веретко постійно опікується соціальною сферою села.

Лише в поточному році коштом «Агропродсервісу» для сільського клубу закуплено музичну апаратуру. До Покрови планується завершити монтаж і облаштування сучасного ігрового майданчика. Купили і вже передали громаді глибинний насос для водонапірної башти, 100 метрів водопровідної труби і 270 м електрокабеля. Виділили кошти на спортивну форму та підтримку місцевої футбольної команди і облаштування стадіону.

Керівництво господарства надає постійну допомогу в будівництві сільського храму.

А цими днями представники громади побували на прийомі в Івана Чайківського. Обговорювалась проблема встановлення водогону у селі. Громада просить корпорацію через «Єдиний фонд соціального партнерства» взяти участь у співфінансуванні цього важливого для села проекту. За словами вівсян, треба закупити 3 кілометри водопровідної труби діаметром 50 мм. Заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Федір Шевчук з власного досвіду підказав, що вигідніше використати трубу більшого діаметру, адже «п’ятдесятка» не зможе забезпечити повноцінну подачу води на всю довжину водогону. А Іван Чайківський запропонував купувати трубу у фірми, де корпорація є постійним клієнтом, за ціною від виробника.

Представники громади подякували керівництву «Агропродсервісу» і за гроші, і за слушні поради, бо лише на цьому село зекономить чималі кошти.

Джерело: agroprodservice.com.ua

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео