Юля Вітюк

Байрактар, Джавелін, Стінгер і Старлінк: відомі тернопільські цуценята вже мають нових власників (фото)

Четверо кокер-спанієлів народилися зранку 24 лютого. Господар назвав їх на честь потужного озброєння, яке допомагає нашим захисникам давати відсіч ворогу

Четверо цуценят із кличками Байрактар, Джавелін, Стінгер і Старлінк стали відомими на всю Тернопільщину. Народились кокер-спанієлі тоді, коли почалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну — 24 лютого о 5.00. Їхній господар - Олег Покотило з села Староміщина Підволочиської громади.

Їхнє народження було очікуване, але відійшло на другий план через події, які відбувалися. Ідея кличок з’явилася підсвідомо. Це ті войовничі засоби, які дають впевненість та допомагають перемогти ворога, — розповів Терену чоловік.

Про те, що цуценята шукають нових власників, пан Олег написав у соціальних мережах. Каже, за кілька годин охочих забрати цуциків було дуже багато. Вирішили віддати першим чотирьом людям, які відгукнулись.

Двоє собачок ми вже віддали, інших на цьому тижні віддамо. Їх взяли батьки для дітей. Щодо кличок, то я наголосив, що цуценят можна назвати, як забажають нові власники. У результаті Джавеліна нові власники назвали так, як і його братика — Байрактаром, - каже Олег Покотило. 

Як додає чоловік, кокер-спанієль - це мисливський собака, який гарно піддається дресуванню, дуже милий і акуратний. Йому не обов’язково бути мисливцем, він може бути просто другом та охороняти дім.

Фото Олега Покотила

Вибір читачів за тиждень

Відео