Тамара Коблик

Біля Тернополя відремонтували 36-метровий міст (фото)

До ремонту міст перебував у передаварійному стані: відбулася руйнація прогонової будови та тротуарів. Серйозні пошкодження могли призвести до руйнування переправи

На трасі М-19 біля Тернополя завершили ремонт 36-метрового мосту через річку Гніздечна. Фінальним етапом стало нанесення на штучну споруду розмітки. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури.

До ремонту міст перебував у передаварійному стані: відбулася руйнація прогонової будови та тротуарів. Серйозні пошкодження могли призвести до руйнування переправи.

Цей проєкт отримав цільове фінансування від Європейського інвестиційного банку як важливий елемент транспортної інфраструктури. Дорога М-19, нагадуємо, перетинає 4 області і веде до кордону із союзною Румунією. Забезпечення швидкої та безпечної логістики цим шляхом є пріоритетною задачею, – йдеться у повідомленні.

Відремонтований міст отримав нову монолітну прогонову будову, гідроізоляцію, асфальтобетонне покриття, тротуари, бар’єрне огородження. Крім того, було проведено повний комплекс ремонтних робіт внизу під штучною спорудою.

Також, оскільки об’єкт розташований на ділянці траси, яка є місцем концентрації ДТП, там провели низку заходів для поліпшення безпеки дорожнього руху. Зокрема, влаштували перехідно-швидкісні смуги для розгону і гальмування на з’їздах з траси М-19 та на підходах до мосту.

Фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури

Вибір читачів за тиждень

Відео