Дарія Шевченко

Благодійний фонд Тернопільщини долучився до доставки понад 20 тонн питної води до прифронтового Миколаєва (фото)

У Миколаєві вже кілька тижнів мешканці потерпають від відсутності централізованого водопостачання

Благодійні фонди з різних регіонів України – «Тільки разом» Ігоря Палиці з Волині, «Покрова» Івана Чайківського з Тернопільщини та «Придунав’є» Анатолія Урбанського з Одещини, а також за посередництва народного депутата з Миколаївщини Олександра Гайду згуртувались та відправили у Миколаїв 22 тонни бутильованої питної води. Про це розповів Іван Чайківський на своїй сторінці у фейсбуці. 

Наша команда на Тернопільщині з перших днів російського вторгнення прийняла для себе рішення допомагати не лише тим, чим можемо, але і там, де цього найбільше потребують. Коли вся Україна допомагала Миколаєву добути воду, ми включилися також, і 22 тони питної води було доставлено миколаївцям за посередництва колег-депутатів Анатолія Урбанського та Олександра Гайду. Така співпраця та взаємодія дозволяє нам всім бути в потрібний час в потрібному місці, - зазначив Іван Чайківський.

За його словами, логістику, пальне та організаційні витрати забезпечив благодійний Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який за два місяці відправив постраждалим регіонам 40 фур з 800 тоннами гуманітарної допомоги та закупив техніку та амуніцію для військових на понад 12 млн гривень.

Фото з допису Івана Чайківського

Вибір читачів за тиждень

Відео