Ростислав Фук

Через небезпечні ігри з авто 16-річна жителька Тернопільщини потрапила до реанімації

Важкі травми неповнолітня отримала під час відпочинку у лісі. Вона вирішила прокататися, ставши позаду на виступ автомобіля, яким керував одинадцятикласник

швидка

У аваріях за вихідні на Тернопільщині постраждали двоє підлітків. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

16-річну дівчину госпіталізували до реанімаційного відділення. Під час відпочинку в лісі вона вирішила прокататися ззовні, ставши позаду на виступ автомобіля Ford Transit Connect, яким керував одинадцятикласник. Проте не втрималася і впала.

Інша пригода трапилася на Чортківщині з 17-річним хлопцем, який, керуючи мотоциклом марки Lifan, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та врізався в металеву огорожу. Його доправили до лікарні з тілесними ушкодженнями.

17-річний хлопець, керуючи мотоциклом марки Lifan, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та врізався в металеву огорожу

Загалом за вихідні на Тернопільщині сталися 6 аварій, внаслідок яких двоє людей загинули, а сімох госпіталізували. 

Нагадаємо, 22 травня  в аварії на дорозі між селами Новики та Іванчани на Збаражчині загинув пасажир автомобіля ВАЗ 2109.

Фото з допису та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео