Тамара Коблик

Через пожежу автомобіля ледь не згорів будинок на Тернопільщині

«Daewoo Lanos» на території домогосподарства у Бережанах вщент згорів. Ще одну вантажівку гасили у ці вихідні у Почаєві

пожежа-авто-593x445

Дві пожежі автомобілів трапилися у ці вихідні на Тернопільщині. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

10 червня о 13:10 у м. Бережани на вул. Родини Старухів, 32 виникла пожежа легкового автомобіля «Daewoo Lanos» на території приватного домогосподарства 58-річного місцевого жителя. Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль «Daewoo Lanos», пошкоджено пластикове вікно та облицювання стіни суміжного житлового будинку на площі 1 м кв., дерев’яні гаражні ворота на площі 2 м кв. Пожежу ліквідував черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі вдалося врятувати 1 житлову та 1 господарську будівлі.

О 15:50 у м. Почаїв на вул. Березина, 6 виникла пожежа вантажного автомобіля «MAN» з напівпричіпом, який перевозив дерев'яне пресоване фасоване вугілля. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев'яне пресоване фасоване вугілля на площі 3 м кв. (1 піддон), пошкоджено напівпричіп на площі 3 м кв. Пожежу ліквідувало чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння врятували вантажний автомобіль.

Фото з відкритих джерел

 



Вибір читачів за тиждень

Відео