Тамара Коблик

Через випадок гепатиту А у громаді на Тернопільщині школу перевели на дистанційне навчання

Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Зборівській громаді вирішили перевести школярів на дистанційне навчання. Причина – зафіксований випадок захворювання на гепатит А у працівниці навчального закладу. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Зборівській міській раді. 

Враховуючи ситуацію із виявленням поодиночного випадку захворюваності на гепатит А в мешканки громади та з метою попередження подальшого ускладнення епідситуації 7 листопада відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Зборівській міській раді, - йдеться у повідомленні на сторінці Зборівської міської територіальної громади у фейсбуці.

На розгляд комісії винесли одне питання: «Про запровадження необхідних протиепідемічних заходів та території та об'єктах підпорядкованих Зборівській міській раді». Комісія вирішила перевести на дистанційне навчання з 8 по 17 листопада учнів Зборівської школи №2.

Нагадаємо, раніше Терен писав, яка ситуація з гепатитом А на Тернопільщині.

Читайте також: Гепатит А: які симптоми і як вберегтися від хвороби.

Захворюваність на ГРВІ та Covid-19 на Тернопільщині залишається високою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео