Тамара Коблик

Далеко не поїхали: двоє жителів Тернопільщини потрапили в ДТП на викраденій автівці (фото)

Один з підозрюваних - 14-річний односелець власника автівки

Обоє чоловіків спокусилися на транспортні засоби односельців. Та покататися з вітерцем не вийшло ні в кого – один в’їхав в огорожу, інший злетів з дороги. Крадені автівки зазнали механічних пошкоджень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

До співробітників відділення поліції №3 міста Теребовлі звернувся житель Микулинецької громади із заявою про незаконне заволодіння транспортним засобом. Жигулі, що були припарковані поблизу житлового будинку, зникли в ніч з суботи на неділю. Довго шукати транспортний засіб не довелося, як і зловмисника, котрий вчинив злочин. Викрадачем виявився 14-річний односелець заявника. Автівку підліток залишив неподалік, в’їхавши в огорожу приватного обійстя.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу.

За незаконне заволодіння транспортним засобом нестиме відповідальність і 20-річний житель Борщівської громади. Молодий чоловік теж спокусився на Жигулі односельця – викрав їх з подвір’я. На чужій автівці проїхав майже 15 кілометрів і в полі поблизу села Більче-Золоте злетів з дороги.

Співробітники відділення поліції №1 міста Борщева затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та оголосили підозру за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео