Діти бійців відпочинуть у Ниркові (відео)

Сьогодні діти учасників АТО з Тернопільщини відбули на відпочинок у Нирків. У Заліщицькому районі, у таборі «Ромашка», вони проведуть 14 днів – оздоровляться, наберуться сил.

Таку можливість надав дітям генеральний директор корпорації "Агропродсервіс" Іван Чайківський. «Терен» мав розмову з його помічницею Іриною Жмуд.

- "Агропродсервіс", окрім своєї основної діяльності, займається низкою соціальних проектів. Розкажіть про оздоровчий табір…

- Корпорація займається різними видами діяльності, ми також допомагаємо нашим пайовикам. Сьогодні ми відправляємо дітей у Нирків Заліщицького району. Це дітки, батьки яких служать у зоні АТО. Це дуже важливо для корпорації, бо дітям без батьків дуже важко. Іван Адамович Чайківський вирішив зробити такий крок назустріч тим діткам, щоб вони оздоровилися, набралися сил, і тим батькам, котрі захищають нас. Оздоровлюватися дітки їдуть на 14 днів у табір "Ромашка".

- Окрім оздоровлення дітей, батьки котрих у зоні АТО, яким ще чином допомагаєте сім'ям потерпілих, а також учасників бойових дій на сході?

- Корпорація "Агропродсервіс" активно допомагає учасникам АТО. Були відправлені гуманітарні вантажі. Пайовики, котрі у зоні АТО, отримують від нас грошові винагороди. Тільки за 2015 рік це більше 300 000 грн. Також активна підтримка здійснюється продуктами харчування, паливно-мастильними матеріалами тощо.

Юлія ПАЛЕНИЧКА.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео