Тамара Коблик

Дмитро Комаров хоче зняти сюжет про життя «кашкетників» на Тернопільщині

Автор програми «Світ навиворіт» з командою кілька днів перебували у селі Космирин на Бучаччині, де цікавився життям місцевої релігійної громади

«Пишаємося, що є громадою, яку хочеться вивчати і досліджувати», - так відгукнулася т.в.о. голови Золотопотіцької селищної ради Уляна Дем’янчук на прохання розповісти про приїзд до них відомого тележурналіста, мандрівника, автора популярної програми «Світ навиворіт» Дмитра Комарова. Про це пише «Нова доба».

Він разом із командою кілька днів перебував у громаді, зокрема в селі Космирин, зацікавившись життям тамтешньої релігійної спільноти. 

Наразі космиринські «аміші» не готові на камеру спілкуватися, однак журналісти не втрачають надію відзняти сюжет про їхній побут. Принаймні їм дозволили пожити в одній із родин і на власні очі побачити життя-буття цієї релігійної спільноти. 

А тим часом місцеві жителі масово скористалися з нагоди зробити селфі з телезіркою і взяти автограф. Сподіваємося, що в одному з наступних випусків «Світу навиворіт» ми все ж побачимо сюжет, заради якого відомий мандрівник завітав на Бучаччину.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео