Оксана Бучко

До Тернополя завітали «Ревізори на порозі» (фото)

Показати Тернопіль із найкращої сторони намагались керівники місцевого хостелу, що взяв участь у проєкті «Ревізори на порозі».

Змагався Тернопіль із двома іншими містами – Луцьком та  Черкасами, де представляли свої готельно-ресторанні комплекси.

- Це був дуже крутий і новий досвід, - пише власник хостелу у Тернополі Тарас Ковальчук. - Надіємось на продовження. Ми з командою дуже старались, щоб Тернопіль побачили в різних містах України і не тільки. Мені от вже друг написав, що переглядає проєкт під час святкування Дня Валентина.

Ідея полягає в тому, що учасники телешоу живуть у закладах один одного. Гості, які завітали до Тернополя, звикли зупинятись під час подорожей в готелях. Тому одні учасники одразу залишили місто по-англійськи, поставивши найнижчі оцінки хостелу, навіть не перевіривши його умов проживання. А інші дали досить високі оцінки, хоча спершу теж не могли звикнути до скромніших умов хостелу у порівнянні з готелями.

«Ревізори на порозі» у тернопільському хостелі

Учасники, які пожили у Тернополі, відзначили його красу під час польоту на кулі, організованому керівниками хостелу. А також смачні сніданки і гостинність закладу на високому рівні. Окрім того, хороші оцінки поставили за чистоту та зручність перебування у хостелі.

Випуск можна переглянути ТУТ.

Фото з допису Тараса Ковальчука 

Вибір читачів за тиждень

Відео