Тамара Коблик

Двоє людей загинули в аварії на Тернопільщині

Ще одного чоловіка бригада швидкої госпіталізувала до лікарні

дтп почаїв

Автопригоду з летальними наслідками зареєстрували слідчі на Чортківщині 12 вересня. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На автодорозі «Татарів – Кам’янець-Подільський» житель Івано-Франківської області, керуючи автомобілем «Nissan Qashqai» не впорався з керуванням та допустив з’їзд в поле. Після цього авто перекинулося.

У результаті аварії двоє людей загинуло, ще одного чоловіка бригада швидкої госпіталізувала до лікарні. 

Також цього дня близько 8:30 водій автомобіля Deawoo Lanos на проспекті Злуки допустив наїзд на 20-річну тернополянку, яка знаходилася на пішохідному переході. Внаслідок ДТП вона отримала тілесні ушкодження.

П'янка за кермом стала причиною аварії у Тернополі. Близько 11:37 на перехресті вулиць Карпенка – С. Будного зіткнулося три автівки. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля «ВАЗ-2108» при виїзді на головну дорогу не врахував дорожню ситуацію й допустив зіткнення з автомобілем «Mitsubishi Outlander». У результаті удару позашляховик відкинуло на інший автомобіль у «Ford Escort». У результаті ДТП до лікарні звернулися пасажир «ВАЗу» та «Mitsubishi».

На момент аварії кермувальник «ВАЗу» перебував у стані алкогольного сп'яніння. Газоаналізатор зафіксував у крові чоловіка 1,3% алкоголю. Його затримали відповідно до статті 208 КПК.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео