Каблучки – вибір, що вражає

Новини компаній

Ця прикраса давно вже завоювала лідерські позиції і вважається найбільш затребуваною. Саме цей предмет ювелірного гардероба купують найчастіше. Пояснення просте – носити каблучку актуально для всіх, незважаючи на вік, статус і смакові побажання.

Золоті кільця у вигляді квітки

Не дивно, що мануфактури пропонують каблучки у різних виконаннях, причому це стосується не тільки дизайну. Експерти Злато.юа допоможуть вам розібратися з сотнями моделей, представлених в десятках колекцій відомих виробників. Бо відрізняються запропоновані варіації як стилістикою, так і цінами. А ще - матеріалами, що використовують для їх виготовлення і декоративними елементами.

Золото чи срібло

Сучасна ювелірна мода дуже толерантна. Це значить, що для виготовлення прикрас майстри мають змогу використовувати різні матеріали. Але безперечно фаворитами були і залишаються золото та срібло. Причому для того, щоб запропонувати максимально велику кількість варіантів, використовують не тільки різні сплави, але і техніки обробки металів та різні покриття.

У результаті золоті каблучки (метал 585 проби) бувають в кольорі:

  • Червоному;
  • Жовтому;
  • Білому;
  • Рожевому.

Популярністю користуються моделі з міксів. Завдяки такій різнокольоровості, виглядає така каблучка дуже стильно.

Щодо срібла, то для створення справжніх шедеврів використовують родієве покриття (додає блиску металу), чорніння (робить срібло схожим на предмет антикваріату), позолоту.

Оскільки дорогоцінні метали стають слухняними в руках ювелірів, то з них створюють справжні витвори мистецтва найрізноманітніших форм. Розміри, стилі, декор, – все це залежить від фантазії спеціаліста і безперечно останніх модних трендів.

Монохромні варіанти (тільки з металу) не поступаються по своїй красі моделям, для декору яких використане каміння. До речі, цінність каменю і його каратність впливає на вартість каблучки. Але завдяки великому асортименту, споживачі мають всі шанси підібрати варіант, який не тільки сподобався візуально, а й вписався у бюджет.

Каблучка – це прекрасна ідея для подарунку. Тому що ця універсальна прикраса актуальна і для респектабельної пані, і для молодої дівчини, поціновувачки класики і любительки вінтажних чи ультра сучасних речей.

А щоб кожен покупець мав можливість придбати ювелірний шедевр до смаку і до бюджету, мануфактури пропонують як ексклюзивні колекції, де представлені унікальні вироби в лімітованих серіях, так і бюджетні рішення. Головне, що всі вироби якісні, виготовлені зі зносостійких матеріалів і вражають продуманими дизайнами.

Жіночі золоті кільця

Недаремно, як стверджують експерти Zlato.ua, каблучки – це саме ті ювелірні вироби, які купують дуже часто.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео