Керівник патрульної поліції Тернополя бреше та покриває свого підлеглого, який не попередив вбивство, хоча міг це зробити – депутат В.Бобко

dc3827e86e3638e3d7434d25e0eb066e_M

Вже більше 6 місяців депутат обласної ради Володимир Бобко намагається довести до керівництва патрульної поліції міста Тернополя, що у їхніх лавах присутня людина, що має відношення до вбивства. Для цього народний обранець зібрав необхідні докази та опублікував на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Ще півроку тому мені стали відомі факти дотичності до ДТП із смертельним наслідком одного із теперішніх «селфокопів». З впевненістю, що такі люди в розрекламованій поліції працювати не повинні, проінформував про відомі мені факти керівника патрульної поліції в Тернополі В.Струка. У відповідь отримав відписку, про те, що теперішній його підлеглий Ярослав Карашівський (саме про нього мова), на час вчинення ДТП був працівником МВС, але до даної аварії визнаний непричетним, нетверезим не був і навіть не дивлячись на письмові свідчення про те, що хлопці випили 0.7л горілки, не знав, що його товариш п’яний, тому і допустив його до керма автівки». – пише депутат В.Бобко.

За його словами, в Головному управлінні національної поліції України в Тернопільській області була проведена службова перевірка та встановлено факти, що повністю суперечать словам керівника патрульної поліції.

«... встановлено, що лейтенант міліції Карашівський Я.Я. будучи працівником міліції свідомо порушив вимоги ст.7 Закону України ..., допустивши керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння зі своєї сторони та свого знайомого ..., що в подальшому призвело до загибелі неповнолітньої...". – цитує депутат висновки службової перевірки.

«Цей новий коп, згідно матеріалів справи, до ДТП теж керував автівкою уже будучи під мухою, в його крові виявлено 0.9 проміле алкоголю, а потім намагався ввести в оману слідство, даючи неправдиві свідчення», - продовжує Володимир Бобко.

Чому дві офіційні відповіді не стикуються одна з одною, чому ніхто в патрульній поліції не робить висновків (в тому числі, кадрових) за результатами проведеної службової перевірки, чому керівник патрульної поліції не хоче йти на сесію обласної ради? Ці та інші питання поки що залишаються відкритими.

«А ось тернополяни нехай розмірковують, чи потрібен їм керівник патрульної поліції брехун і боягуз», - завершує В.Бобко.

11
11

22
22

66
66

7
7

Вибір читачів за тиждень

Відео