Кривава розправа двох друзів

У Тернополі конфлікт між двома товаришами завершився для одного – лікарняним ліжком, для іншого – відкриттям кримінального провадження.

Потерпілого – 20-річного жителя обласного центру у важком стані доправили до лікарні. Медики діагностували у хлопця розрив селезінки татерміново прооперували його. Про пацієнта із важкою травмою лікарісповістили співробітників Тернопільського відділу поліцї.
Правоохоронці почали встановлювати, за яких обставин потерпілий отримавтравму. З’ясувалося, тілесне ушкодження йому спричинив 23-річнийтовариш.

Напередодні молоді чоловіки зустрілися на вулиці. Там між ними виник конфлікт. Через що – правоохоронці встановлюють. Під час суперечкипідозрюваний вдарив ногою товариша у живіт.Потерпілий поїхав додому,вже там йому стало погано і рідні викликали швидку.
Лікарі прооперували тернополянина.На даний час його життю та здоров’юнічого не загрожує. Отримане потерпілим тілесне ушкодження медикикваліфікували, як тяжке.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Дії 23 -річноготернополянина кваліфікують за частиною 1 статті 121 ККУ - умисне тяжкетілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у виглядіпозбавлення волі до 8 років.

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Сектор комунікації головного управління національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео