Оксана Бучко

Льодова арена та реконструкція міського стадіону: що чекає Тернопіль у 2022 році

У сфері спорту Тернополя у 2022 році «Велике будівництво» втілять у проекті «Льодова арена» та у реконструкції міського стадіону.

Окрім того, в області у цьому році планують завершити ремонт інших міських стадіонів та збудувати басейн у населеному пункті Тернопільського району.

- Один найбільших спортивних проектів – це реконструкція міського стадіону в Тернополі. Зокрема, передбачили капітальний ремонт доріжок та секторів спортивного ядра, - інформує пресслужба облдержадміністрації. - Відремонтують також міські стадіони у Шумську та Монастириськах. Потужний проект заплановано у Скориках. Мова йде про будівництво басейну з прибудовою з обслуговуючими та технічними приміщеннями, облаштування зовнішніх мереж та споруд водопостачання, водовідведення, теплопостачання та газопостачання, внутрішні оздоблювальні роботи, закупівля обладнання, устаткування, благоустрій та озеленення території. Нещодавно завершили будівництво спортивного комплексу в Бережанах.

Нагадаємо, що для бігу Тернопільський міський стадіон взимку доступний не завжди.

Окремим потужним спортивним об’єктом є «Льодова арена», яку планують звести у 2022 році. Як повідомляють, арена включатиме понад 400 місць. Загальний вигляд буде типовим: 8 роздягалень, спеціальні сушарки для форми, спортивний зал, зона для фудкорту зі скляною стінкою (з кафе можна буде побачити те, що відбувається на льоду).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео