Євгенія Цебрій

Музикантка з Тернопільщини разом з дідусем зібрала 38 тисяч гривень для ЗСУ (відео)

Віталію Грицак знають багато українців завдяки пісні «Чом тобі, вороже, не спиться», яка у березні цього року підкорила соцмережі

Віталія Грицак з Коропця Чортківського району організувала благодійний онлайн-концерт, до якого залучила свого 70-річного дідуся Ярослава. Разом їм вдалося зібрати 38 тис. грн для ЗСУ. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Я розподілила кошти між волонтеркою, що допомагає зокрема військовим (моїм односельчанам) з рідної Коропецької ОТГ та фондом «Землячки», який допомагає жінкам на фронті, - зазначає вона.

За словами Віталії, концерт переглянули понад 50 тисяч людей. Вони з дідусем отримали дуже багато відгуків.

Щасливі, що цих 57 хвилин декого повернули у затишок, дитинство, додому та підняли настрій. Дякую кожному за донейт. Здавалось би, мало може людина, та разом таки ми є сила, - написала музикантка.

Нагадаємо, пісня Віталії Грицак «Чом тобі, вороже, не спиться» у березні цього року підірвала соцмережі. Дівчинавипускниця Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, а нині навчається у Національній музичній академії імені Чайковського у Києві.

Для тих, хто не був на благодійному онлайн-концерті, Віталія зберегла ефір. Вона також залишає свою картку для донатів.

Більшу частину я візьму на ЗСУ (відзвітуюсь) та решту використаю на запис своїх пісень. Мій дід також залишився щасливим, що може бути зараз потрібним. Я вже чекаю цього моменту, коли зможу провести свій концерт наживо, - каже дівчина. 


Підтримати Віталію та ЗСУ:

5375 4141 2858 7564 (Монобанк, Грицак В. Б)

PayPal: Vito4ka.kvito4ka.met@gmail.com

Читайте також: Патріотичний відеоролик школярів з Тернопільщини підірвав соцмережі (відео)

Фото і відео з фейсбук-сторінки Віталії Грицак

Вибір читачів за тиждень

Відео