Тамара Коблик

На Львівщині та Тернопільщині продавали незаконно виготовлений «елітний» алкоголь

Під час обшуків вилучили продукції на понад 1,2 млн грн

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області припинили нелегальний продаж  лікеро-горілчаних виробів із підробленими марками акцизного податку. Вилучено 3000 літрів продукції. Про це повідомили у пресслужбі Бюро економічної безпеки України.

Під час досудового розслідування детективи встановили, що двоє осіб продавали на Львівщині та Тернопільщині незаконно виготовлені алкогольні вироби. Рекламували контрафактну продукцію через оголошення в соціальних мережах. 

Під час обшуків вилучено елітну алкогольну продукцію без марок акцизного податку, з марками, що мають ознаки підробки, а також підроблені марки. Загальна вартість вилученого становить понад 1,2 млн грн.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 199, та ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України триває, встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Львівської обласної прокуратури. Оперативний супровід - співробітники Управління СБУ в Тернопільській області.

Фото пресслужби Бюро економічної безпеки України

Вибір читачів за тиждень

Відео