Юлія Пацкаль

На Різдво у Тернополі знайшли вбитою жінку

Поліція винесла підозру чоловікові вбитої, який зізнався у скоєному

Суперечку, яка завершилася вбивством, розслідують працівники Нацполіції Тернопільщини. За попередніми даними, 73-річний чоловік зарізав свою дружину на Різдво майже у центрі Тернополя. Вбивство трапилося на вулиці Вагилевича 7 січня. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

У злочині підозрюваний зізнався своїм сусідам сам, а вже ті викликали поліцію.

Він розповів, що ввечері 7 січня між ними виникла суперечка через побутові проблеми. Сварка завершилася тим, що пенсіонер кілька разів вдарив дружину порожньою пляшкою по голові. Жінка втратила рівновагу та впала, а він схопив кухонний ніж і кілька разів вдарив ним потерпілу.

Відомо, що напередодні сімейна пара конфліктувала – пенсіонер скаржився своїм знайомим, що дружина постійно виганяла його із дому, хоч була інвалідом і потребувала постійного догляду.

Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу. Йому оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання тернополянину запобіжного заходу. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео