Ростислав Фук

На Тернопільщині автомобіль збив дитину на пішохідному переході

Причину аварії з'ясовують правоохоронці

11-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля Hyundai Sonata у Бережанах 28 грудня, о 12:30. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, хлопчик на пішохідному переході раптово вибіг на дорогу та вдарився у бік автомобіля. Його госпіталізували, а причину ДТП з'ясовують правоохоронці. 

Нагадаємо, ще одна аварія сталася 28 грудня на автодорозі Тернопіль – Скалат – Жванець. Там не розминулися автомобілі ВАЗ та ГАЗ-2410. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в ГАЗ-2410.

Рятувальники огородили місце події, запобігли виникненню пожежі та за допомогою спеціального гідравлічного обладнання деблокували водія «ВАЗ-2107», який внаслідок зіткнення зазнав численних травм і виявився затиснутим всередині понівеченого автомобіля. Чоловіка передали працівникам швидкої допомоги. Також травмувалася пасажирка автомобіля «ГАЗ-2410». Обох потерпілих госпіталізовано до лікувальних закладів.

Усіх водіїв перевіряють на вміст алкоголю у крові.  

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео