Тамара Коблик

На Тернопільщині є 80 вакансій у сфері громадського харчування

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756

На 5 червня 2023 року роботодавці області пропонують майже 80 вакансій у сфері громадського харчування: кухар (34), пекар (16), офіціант (12), бармен (6), кухонний робітник (5), бариста (4 вакансії). Загалом, у кожному зі згаданих працівників роботодавці хочуть бачити не лише професіонала своєї справи, а й ввічливу, акуратну, уважну людину, яка добросовісно виконує роботу та вміє спілкуватися з клієнтами. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільського обласного центру зайнятості.

Оплата праці - залежно від обов’язків та кваліфікації працівника, а також відсоток від денної каси (преміальні) та плюс «чайові». Найвища зарплата - 16 тис. грн у кухаря. Деякі роботодавці пропонують змінний графік роботи, розвезення персоналу додому в нічний час, стажування на робочому місці тощо.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості згадані професії можна здобути в ДНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі», ДНЗ «Чортківське вище професійне училище», Зборівському коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя, ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ін. Навчання проводиться за груповою формою від 3,5 до 5 місяців.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео