Ростислав Фук

На Тернопільщині планують вимикати електроенергію 4 через 8 годин

Групи споживачів, які були сформовані відповідно до графіка погодинних вимкнень, залишаються незмінні, змінюється лише час, коли буде електропостачання

Виходячи із доведених «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області та зважаючи на звернення споживачів, енергетики розробили графік погодинної подачі електроенергії на 29 листопада. Про це повідомили на сторінці «Тернопільобленерго».

Групи споживачів, які були сформовані відповідно до графіка погодинних вимкнень, залишаються незмінні, змінюється лише час, коли буде електропостачання. Відповідно до розробленого графіка вимкнення електропостачання всім групам споживачів відбуватиметься двічі на добу в режимі 4 через 8 годин (4 години електроенергія буде, а 8 годин ні).

Кожна група споживачів матиме електропостачання:

  • 1 група – 03:00 до 07:00; 15:00 до 19:00;
  • 2 група – 07:00 до 11:00; 19:00 до 23:00;
  • 3 група – 23:00 до 03:00; 11:00 до 15:00.

Ознайомитися з графіком погодинної подачі електричної енергії для кожної з груп споживачів можна на офіційному сайті «Тернопільобленерго».

Енергетики наголошують, що даний графік погодинної подачі електричної енергії споживачам буде діяти у тому випадку, якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни, в іншому випадку запроваджуються аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо, - йдеться в повідомленні.

Вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань.

Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео